Unieke overnachtingsplek
midden in de natuur

Onze bed and breakfast telt veertien moderne comfortabele kamers en is eigenlijk een klein hotel midden in het bos. Alle kamers zijn ingericht volgens thema. In die thema’s komt onze trots naar voren. Of u nu alleen, met partner of een vriend(in) of met uw hele gezin een overnachting boekt, elke kamer staat garant voor een unieke beleving midden in de natuur. 

Als u boekt op een vrijdag kunt u, als we kamers ter beschikking hebben, gebruik maken van ons extra voordelige weekend-arrangement, 3 nachten, 4 dagen.

Als u boekt op een maandag kunt u, als we kamers ter beschikking hebben, gebruik maken van ons extra voordelige midweek-arrangement, 4 nachten, 5 dagen.

Huisdieren

Aldo en Henk zijn dol op honden, maar ook heel blij met het feit dat reeën uit het wild vrijwel elke dag direct aan het terras van de B&B voorbijlopen. De gasten vinden dat betoverend. Dat willen we dus graag zo houden. Honden die blaffen, en daardoor de reeën wegjagen, moeten we daarom weigeren. Dat geldt ook voor grote honden. Kleine, rustige honden, die zijn aangelijnd, zijn welkom. We rekenen dan wel € 20,- extra.  

LUXUEUZE KAMERS
Veertien kamers verschillend in thema en grootte voorzien van alle gemakken. Smaakvol modern en comfortabel. Ideaal verblijf voor meerdere dagen.
BOSRIJKE OMGEVING
Wakker worden terwijl het zonlicht door de bomen valt en de reeën zich sierlijk door de natuur bewegen. Geniet van de serene rust van het bos.
OUTDOOR ACTIVITEITEN
Urenlang wandel en fietsplezier door prachtige natuurgebieden in onze directe omgeving. Of ga met het hele gezin op pad. Er valt van alles te beleven.
GRATIS FACILITEITEN
Naast accommodaties voorzien van alle gemakken bieden we u ook graag gratis onze parkeergelegenheid en wifi aan.

Onze themakamers

Theater

Tijdens zijn radiojaren maakte Henk Krol diverse programma’s, zoals Keerpunt, Sfinx, Van Beroep en Aktua. Hij was vast verbonden aan het theaterprogramma Coulissen. Ook in zijn latere journalistieke loopbaan bleef het recenseren van theatervoorstellingen zijn grote liefde.

Joe Mann

Joe Mann was Amerikaans soldaat. Hij stierf gedurende Operatie Market-Garden in september 1944 in Best door zich heldhaftig op te offeren. Hij ligt begraven in de staat Washington. Het naar hem vernoemde openlucht theater ligt tegenover de B&B Henk Krol.

Dick van Leeuwerden

Dick van Leeuwerden was butler. Hij werd veroordeeld voor moord op zijn mevrouw. Het bleek een gerechtelijke dwaling. Henk Krol knokte samen met prof. dr. Henk Maarten Laane voor eerherstel, eerst als journalist, later als parlementariër.

Radio

Radio was en is voor Henk Krol zijn lust en zijn leven. Hij maakte programma’s onder meer voor de VPRO, de TROS, de zeezender Radio Monique en Omroep Brabant. Hij was de eerste die luisteraars liet inbellen en meepraten.

Cuba

Mariela Castro (dochter van Raul) is Cubaans politica en seksuologe. Zij kreeg internationaal bekendheid als emancipatiestrijdster. Ze werkte jarenlang samen met Henk Krol die destijds hoofdredacteur was van de in Best gevestigde Gay Krant.

Deze gasten gingen u voor

Heel netjes hotel, goed onderhouden. Vriendelijk personeel! Mooie kamer met goede styling. Ontbijt goed geregeld. Ontspannen sfeer! Zeker een aanrader. En gelegen in bosrijke omgeving.

Marcel Overeem

Nu 3 jaar later corona tijd, fantastische ervaring met diner op de kamer. Eten fantastisch even op vakantie met extra aandacht!

Michel

Ontzettend mooi en prachtige omgeving. Alles is tot op de puntjes geregeld.

Dave Liggie