Onze topideeën om te doen in de omgeving

Best ligt in de meest innovatieve regio van Europa. Veel bezienswaardigheden liggen op een steenworp afstand.

Ruim 200km aan fietsroutes rondom B&B Henk Krol

Fiets door onze prachtige natuurgebieden. Met de natuurgebeiden Oirschotse Heide, Kampina Oisterwijk, Sonse Heide. Ook voor de sportieve fietser is er genoeg te beleven met diverse mountainbike routes. Of bezoek Waterbuffelboederderij de Stoerderij om deze stoere buffels te bewonderen of om heerlijk verse buffelmozzarella en Burrata te kopen. Ook zijn er op fietsafstand diverse musea te bezoeken, zoals het Philips Museum en DAF museum. Of bezoek Van Gogh Village Brabant. Of zin in een dagje te shoppen in Eindhoven of Den Bosch? Deze steden zijn ook op fietsafstand van ons hotel. Of bezoek Strijp-S in Eindhoven.

Urenlang wandelplezier rondom B&B Henk Krol

Niet alleen fietsen, maar ook wandelen is fantastisch door onze prachtige natuurgebieden. Met de natuurgebeiden Oirschotse Heide, Kampina Oisterwijk, Sonse Heide dichtbij beleef je uren wandelplezier. Bekijk de mooiste wandelroutes in onze omgeving op fietsenwandelweb.nl.  Bezoek Museum Park Best en leer alles over de indrukkende geschiedenis van Operatie Market Garden. Ontdek de historische dorpskern van Oirschot. Bezoek de Oirschotse Markt met de meer dan vijf eeuwen oude St. Petrusbasiliek en het uit 1513 daterende voormalig raadhuis is een van de mooiste pleinen van Brabant.

Quatre Bras

U kunt in onze lounge dineren. We hebben daarom een samenwerking met Quatre Bras, een fine dining restaurant in Best met een vermelding in de Michelingids. We vragen u voor 16:00 te laten weten of u van deze service gebruik wilt maken.

In de lounge staat dagelijks een menusuggestie. Desgewenst is ook een driegangen vegetarisch menu mogelijk.